"Er is binnen onze organisatie focus op de lange termijn"

Arno is Adviseur Krediet

Ik ben Arno de Vries, getrouwd en vader van twee jongens. Binnen Schouten Zekerheid ben ik werkzaam als Adviseur.

Hoe ik bij Schouten Zekerheid terecht ben gekomen? Ik kende al enkele medewerkers van de organisatie en via hen ben ik in gesprek gekomen. Schouten Zekerheid trok mij aan als werkgever omdat het een familiebedrijf is en er een focus is voor de lange termijn. Door de gesprekken die ik voerde met enkele werknemers voordat ik in dienst trad, was ik overtuigd dat Schouten Zekerheid een prettige werkgever moest zijn.

En dat blijkt: je krijgt veel vrijheid en autonomie om je werk uit te oefenen. Je wordt gestimuleerd en gefaciliteerd om je te (blijven) ontwikkelen. De collega’s zijn aardig en altijd bereid om te helpen, we hebben mooie en diverse relaties en onze IT-systemen en klantenportals zijn onderscheidend in de markt. En – niet geheel onbelangrijk - een kantoor met een schitterend uitzicht over Rotterdam en omgeving! Daarnaast ben ik blij dat ik mijn baan als adviseur kan combineren met mijn andere baan als leerkrachtondersteuner op een basisschool in Schiedam waar ik één dag per week werkzaam ben.

De verzekeringsbranche vind ik heel interessant. Je komt in contact met uiteenlopende soorten bedrijven, zoals een IT-dienstverlener, een zuivelproducent, een transportbedrijf en een houtimporteur. Je levert een bijdrage aan het ontzorgen van een ondernemer door risico’s in kaart te brengen en oplossingen aan te dragen zodat een ondernemer zich kan focussen op het uitoefenen van zijn business. Elke dag is anders en geeft veel voldoening.