“Er wordt veel aandacht besteed aan de (ontwikkeling van) medewerkers”

Fatih is Specialist Brand, Transport & Aansprakelijkheid

Mijn naam is Fatih Hafazoglu en ik kom uit Berkel en Rodenrijs. Na de hbo-opleiding Financial Services Management ben ik gaan werken in de financiële sector en sinds twee jaar werk ik als Specialist Brand, Transport & Aansprakelijkheid bij Schouten Zekerheid. Tijdens mijn opleiding trok het onderdeel ‘verzekeringen’ mij altijd al aan: het beoordelen van risico’s en het bieden van passende verzekeringsoplossingen voor bedrijven vind ik heel leuk en uitdagend.

Schouten Zekerheid was voor mij geen onbekende partij binnen de club van verzekeringsmakelaars: ik hoorde regelmatig positieve dingen over het familiebedrijf. Daarnaast werkte een oud-collega van mij hier en via hem hoorde ik vaak enthousiaste verhalen. De factor ‘imago binnen de markt’ heeft voor mij dus zeker een belangrijke rol gespeeld om hier te komen werken. Daarnaast de mogelijkheid om kennis te kunnen maken met de co-assurantiemarkt en de zwaardere risico’s.

Binnen onze organisatie is groei en ontwikkeling heel belangrijk. We zijn continu bezig met het verbeteren van de IT-faciliteiten voor medewerkers en relaties. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van medewerkers. Dit komt bijvoorbeeld tot uiting in vakinhoudelijke trainingen en in communicatiebijeenkomsten voor het hele bedrijf. Maar er is niet alleen aandacht voor de ontwikkeling, er is sowieso veel aandacht voor de medewerkers. Er worden vaak bedrijfsfeestjes en andere activiteiten georganiseerd om de collega’s bij elkaar te brengen, wat ik heel erg fijn vind.