Vacatures en carrièremogelijkheden binnen onze afdeling Zorg & Inkomen

We zoeken collega’s die met ons mee willen groeien. Die snappen dat ‘mensen’ voor veel organisaties het belangrijkste kapitaal is en ze daar zuinig op willen zijn. En die weten wat er speelt op het gebied van sociale zekerheid en wetgeving, dit op de juiste manier vertalen en onze relaties hierover adviseren zodat zij échte zekerheid ervaren.

Werken als Inkomensspecialist bij Schouten Zekerheid

Heb jij ambitie in échte Zekerheid?

De afdeling Zorg & Inkomen is onderdeel van de business unit Employee Benefits. Van daaruit bieden wij onze corporate en mkb-relaties advies, beheer en communicatie op het gebied van verzekerbare arbeidsvoorwaarden zoals pensioenen, zorg- & inkomensverzekeringen en personal benefits. Ook op het gebied van gezondheid, duurzame inzetbaarheid en vitaliteit adviseren en ondersteunen we onze relaties met ons professionele team. Daarnaast zijn wij Nederlands partner van een groot internationaal netwerk van Employee Benefits-adviseurs. Hiermee helpen we onze relaties hun groei in het buitenland te realiseren. Het hechte team bestaat uit 30 medewerkers met elk hun eigen specialisme.

 

Werken bij een dynamisch familiebedrijf​

Intern houden we het zo eenvoudig mogelijk. Korte lijnen en collega’s die een hecht team vormen. Ze weten wat ze aan elkaar hebben. En dat werkt prettig. De meeste van onze 250 collega's hebben jarenlange ervaring in het vak en bij Schouten Zekerheid. Ze zijn bereid zich altijd verder te ontwikkelen en die ambitie voel je.

Andere vacatures bij Schouten Zekerheid

Meer weten over werken bij Schouten Zekerheid?

Onze recruiters staan je graag te woord

Heb je vragen over een specifieke vacature? Of ben je benieuwd naar hoe het is om te werken bij ons familiebedrijf? Stel je vragen direct of geef aan wanneer wij je het beste kunnen bellen.

Dinja van  Dijken
Dinja van Dijken Corporate Recruiter