Vacatures en carrièremogelijkheden binnen onze afdeling Volmacht​

We zoeken collega’s die met ons mee willen groeien. Die onze relaties helpen met het ontwarren van de complexe verzekeringswereld, advies geven en zorgen voor stabiliteit. Met andere woorden: die onze relaties échte zekerheid bieden.

Werken als Volmacht-specialist bij Schouten Zekerheid​

Heb jij ambitie in échte Zekerheid?

Volmacht is ons belangrijkste inkoopkanaal en geeft ons de mogelijkheid een optimale klantbeleving te bieden via maatwerkproducten, korte doorlooptijden en eigen schadeafwikkeling. Ons volmachtbedrijf is breed binnen onze organisatie verankerd en verdeeld over 4 portefeuilles. Door te blijven investeren in goede mensen en efficiëntere processen hebben wij onze volmachtorganisatie steeds verder kunnen verbeteren. Dit heeft al de nodige vruchten afgeworpen. Zo ontvangen wij jaar op jaar uitstekende auditscores en complimenten van verzekeraars. Daarnaast leidt ons proactieve portefeuille-management tot een zichtbare verbetering van het resultaat, wat weer zorgt voor scherpere premies en betere voorwaarden voor onze relaties.

Werken bij een dynamisch familiebedrijf​

Intern houden we het zo eenvoudig mogelijk. Korte lijnen en collega’s die een hecht team vormen. Ze weten wat ze aan elkaar hebben. En dat werkt prettig. De meeste van onze 250 collega's hebben jarenlange ervaring in het vak en bij Schouten Zekerheid. Ze zijn bereid zich altijd verder te ontwikkelen en die ambitie voel je.

Meer weten over werken bij Schouten Zekerheid?

Onze recruiters staan je graag te woord

Heb je vragen over een specifieke vacature? Of ben je benieuwd naar hoe het is om te werken bij ons familiebedrijf? Stel je vragen direct of geef aan wanneer wij je het beste kunnen bellen.

Dinja van  Dijken
Dinja van Dijken Senior Recruitment Specialist