Vacatures en carrièremogelijkheden binnen de afdelingen Sluiting​

We zoeken collega’s die met ons mee willen groeien. Die onze relaties helpen met het ontwarren van de complexe verzekeringswereld, begrijpelijk advies geven en zorgen voor stabiliteit. Met andere woorden: die onze relaties échte zekerheid bieden. Of dat nu is op de afdeling Risico Management, Affinity Groups of bij Kok Assurantiën.

Werken als Sluiter bij Schouten Zekerheid​

Heb jij ambitie in échte Zekerheid?

Als Sluiter bij Schouten Zekerheid inventariseer en analyseer je risico’s en informeer je relaties over de uitkomst hiervan. Je helpt bij het afsluiten van de verzekeringen en bent eigenlijk sluiter, broker en inkoper in één. We hebben verschillende afdelingen waar sluiters hun toegevoegde waarde leveren. Op de afdeling Risico Management ligt de focus op (maatwerk)advies aan bedrijven in het hogere segment, nationaal en internationaal. Op de afdeling Affinity Groups ligt de focus op de leden van brancheorganisaties waarvoor wij de verzekeringen verzorgen. En bij Kok Assurantiën ligt de focus op VvE’s en VvE-beheerders.

Werken bij een dynamisch familiebedrijf​

Intern houden we het zo eenvoudig mogelijk. Korte lijnen en collega’s die een hecht team vormen. Ze weten wat ze aan elkaar hebben. En dat werkt prettig. De meeste van onze 250 collega's hebben jarenlange ervaring in het vak en bij Schouten Zekerheid. Ze zijn bereid zich altijd verder te ontwikkelen en die ambitie voel je.

Meer weten over werken bij Schouten Zekerheid?

Onze recruiters staan je graag te woord

Heb je vragen over een specifieke vacature? Of ben je benieuwd naar hoe het is om te werken bij ons familiebedrijf? Stel je vragen direct of geef aan wanneer wij je het beste kunnen bellen.

Dinja van  Dijken
Dinja van Dijken Corporate Recruiter