Vacatures en carrièremogelijkheden binnen onze afdeling Schade​

We zoeken collega’s die met ons mee willen groeien. Die snappen hoe je gecompliceerde zaken eenvoudig kunt maken voor onze relaties. Die de complexe schadewereld ontwarren, begrijpelijk advies geven en proberen maximaal resultaat te behalen bij gedekte én ongedekte schades.

Werken als (Assistant) Schadespecialist bij Schouten Zekerheid​

Heb jij ambitie in échte Zekerheid?

Onze schadeafdeling bestaat uit zo’n 30 enthousiaste, gespecialiseerde collega’s, waaronder een Register Makelaar in Assurantiën (RMiA), een Gevolmatigd Agent en een Risk Engineer. Ervaren, hoogopgeleide en betrokken schadecollega’s die bouwen aan een duurzame samenwerking. De collega’s laten zich leiden door de juiste motieven, zijn technisch zéér bekwaam en stellen de belangen, eisen en wensen van onze relaties centraal. Een stabiel en ervaren schadeteam met een nuchtere en daadkrachtige aanpak vanuit ons Rotterdams DNA.

Werken bij een dynamisch familiebedrijf​

Intern houden we het zo eenvoudig mogelijk. Korte lijnen en collega’s die een hecht team vormen. Ze weten wat ze aan elkaar hebben. En dat werkt prettig. De meeste van onze 250 collega's hebben jarenlange ervaring in het vak en bij Schouten Zekerheid. Ze zijn bereid zich altijd verder te ontwikkelen en die ambitie voel je.

Meer weten over werken bij Schouten Zekerheid?

Onze recruiters staan je graag te woord

Heb je vragen over een specifieke vacature? Of ben je benieuwd naar hoe het is om te werken bij ons familiebedrijf? Stel je vragen direct of geef aan wanneer wij je het beste kunnen bellen.

Dinja van  Dijken
Dinja van Dijken Senior Recruitment Specialist