Waar anderen het complex maken, houd jij het simpel​

De wereld van risiciomanagement en employee benefits is complex. Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar weten we dat maar al te goed. Daarom willen we het complexe juist toegankelijk maken. Zo bieden we échte zekerheid voor iedereen. Breng jij ons verder? Zorg voor stabiliteit. Zorg voor simpliciteit. Zorg voor zekerheid.

​Dit is Schouten Zekerheid

Werken bij een dynamisch familiebedrijf

Met ruim 250 collega’s werken wij elke dag aan échte zekerheid voor iedereen. Ons familiebedrijf is sinds 1953 als onafhankelijk verzekeringsmakelaar specialist in het beheersbaar maken en houden van risico’s en bemiddelen in verzekeringen voor bedrijven, instellingen en brancheverenigingen. Onze organisatie kent een ‘platte’ structuur, wat zorgt voor korte lijnen, snelle opvolging en volle focus op onze relaties. Door een hoge medewerkers betrokken- en bevlogenheid hebben onze relaties een vast team van toegewijde specialisten tot hun beschikking, wat leidt tot lange klantrelaties; sommige al sinds 1953. Niet alleen de klantrelaties zijn lang, maar ook de werkrelaties: veel collega’s zijn al tientallen jaren verbonden aan onze organisatie. En dat voelt als familie.

Ontdek wat werken bij Schouten Zekerheid betekent

Het klinkt tegenstrijdig, ambitie en zekerheid. Toch zit er wel degelijk ambitie in zekerheid. Probeer complexe risico’s en verzekeringen maar eens eenvoudig te maken voor onze relaties en consistentie te bieden in een wereld waarin alles continu verandert. Er is juist volop ruimte voor ambitie in zekerheid. Voor groei in jouw carrière, voor onze relaties, voor iedereen. Wil je een volgende stap maken in zekerheid? Ga voor een stijgende lijn in jouw loopbaan.

Meer weten over onze relaties en onze organisatie?

Beluister onze podcast ‘Schouten met Stouten’

Onze ambitie, visie en missie

We zien een wereld die steeds complexer, onpersoonlijker en digitaler wordt. Veranderingen die leiden tot onzekerheid, zeker op het gebied van verzekeringen, polisvoorwaarden en kleine lettertjes.

Wij geloven dat dit anders kan. Dat iedereen recht heeft op échte zekerheid. In een wereld die zo complex is, geloven wij dat we die complexiteit kunnen ontwarren, zodat het weer te begrijpen en te bevatten is. Dat wij over de juiste kennis beschikken, het simpel kunnen maken en dat we daarmee zorgen dat onze relaties ook over de benodigde kennis beschikken, zodat ze de voor hun optimale financiële keuzes kunnen maken. Digitalisatie kan tegen ons werken, maar wij geloven dat digitalisatie voor ons kan werken. Dat digitalisatie complexiteit kan helpen ontwarren. Waarbij we juist meer tijd krijgen voor het echte, persoonlijke contact. 

Maar dat kunnen we niet zonder onze specialisten. Zoals jij. Specialisten die net als wij geloven in zekerheid. Het staat zelfs in onze naam. Voor iedereen. We geloven niet in zekerheid op papier, maar in échte zekerheid. No-nonsense zekerheid. Zonder gedoe, zonder kleine lettertjes die we niet begrijpen. Transparant, zodat onze relaties precies weten wat er wel en niet gedekt is. En in begrijpelijke taal. We geloven in vertrouwen. Zodat ondernemers écht rustig kunt slapen. En daarom willen wij: échte zekerheid voor iedereen.

Meer weten over werken bij Schouten Zekerheid?

Onze recruiters staan je graag te woord

Heb je vragen over een specifieke vacature? Of ben je benieuwd naar hoe het is om te werken bij ons familiebedrijf? Stel je vragen direct of geef aan wanneer wij je het beste kunnen bellen.

Dinja van  Dijken
Dinja van Dijken Corporate Recruiter