Een goede sfeer is het halve werk​

Zekerheid voor jou

Binnen ons bedrijf hebben we de typische Rotterdamse mentaliteit: no-nonsense, mouwen opstropen en daadkrachtig handelen, maar wel met een gezonde dosis humor en wederzijds respect. We houden van hard werken én van hard lachen. En dat merk je.

Ambities waarmaken door anders te zijn

Collega’s schromen niet om elkaar aan te spreken om samen het beste resultaat voor onze relaties te bereiken. Maar we hebben ook veel lol met elkaar. Tijdens onze tafelvoetbaltoernooien, als we met z’n allen los gaan tijdens een bedrijfsfeest of gewoon tijdens de lunch. De sfeer zit er goed in en dat zien we ook terug in interne medewerkerstevredenheidsonderzoeken. Iedereen is anders en juist de verschillen in mensen helpen ons om de ambities van Schouten Zekerheid waar te maken. En daar hebben onze relaties weer profijt van.

Échte zekerheid, juist ook voor onze collega’s

Aantrekkelijke voorwaarden

We bieden jou een afwisselende baan met een hoge mate van vrijheid en zelfstandigheid. Maar we bieden je natuurlijk ook aantrekkelijke voorwaarden. In het kort kun je het volgende verwachten als je bij onze organisatie komt werken.
Zekerheid: premievrij pensioen, 13e maand-uitkering, 8,25% vakantiegeld, marktconform salaris, reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding en 28 verlofdagen (bij fulltime contract).
Kansen
: veel opleidings- en ontwikkelmogelijkheden in een organisatie die ook volop in ontwikkeling is.
Korte lijnen: we maken het simpel en toegankelijk. Ook intern, door transparantie, open deuren en een uitgestoken hand.   
Vertrouwen: een hoge mate van vrijheid en zelfstandigheid binnen een duidelijk geschetst kader.
Humor: lachen en ontspannen tijdens onze personeelsfeesten, -bijeenkomsten en tafelvoetbaltoernooien.
Onafhankelijkheid: ruimte voor jouw persoonlijke inbreng, flexibele start- en eindtijden en mogelijkheid tot thuiswerken.
Familie: onze collega’s hebben een hoge betrokken- en bevlogenheid volgens ons meest recente medewerkersonderzoek waardoor werken in ons familiebedrijf ook écht als familie voelt.

Thuis in balans, op het werk in balans

De afgelopen jaren hebben ons laten zien dat we echt niet met z’n allen tegelijk op kantoor aanwezig hoeven te zijn om échte zekerheid voor onze relaties te bieden. Daarom hebben we binnen ons bedrijf de mogelijkheid om thuis te werken. Daarnaast kennen we flexibele start- en eindtijden zodat je werk en privé goed op elkaar aan kunt laten sluiten.

Jouw ontwikkeling staat voor ons centraal

We vinden het belangrijk dat jij je binnen ons familiebedrijf kunt ontwikkelen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Daarom voer je met jouw leidinggevende regelmatig ‘Het Goede Gesprek’. Tijdens dit gesprek komen onder andere jouw ambities en leerdoelen aan bod en bekijken jullie samen hoe eventuele groei gerealiseerd kan worden. Er is uiteraard meer dan genoeg gelegenheid om (op onze kosten) opleidingen en trainingen te volgen maar denk ook aan coaching, zowel door collega’s of door externen. Alles om te zorgen dat jij lekker in je vel blijft zitten, doet waar je gelukkig van wordt en bijdraagt aan échte zekerheid voor onze relaties.

Meer weten over onze relaties en onze organisatie?

Beluister onze podcast ‘Schouten met Stouten’

Ontdek wat werken bij Schouten Zekerheid betekent

Het klinkt tegenstrijdig, ambitie en zekerheid. Toch zit er wel degelijk ambitie in zekerheid. Probeer complexe risico’s en verzekeringen maar eens eenvoudig te maken voor onze relaties en consistentie te bieden in een wereld waarin alles continu verandert. Er is juist volop ruimte voor ambitie in zekerheid. Voor groei in jouw carrière, voor onze relaties, voor iedereen. Wil je een volgende stap maken in zekerheid? Ga voor een stijgende lijn in jouw loopbaan.

Meer weten over werken bij Schouten Zekerheid?

Onze recruiters staan je graag te woord

Heb je vragen over een specifieke vacature? Of ben je benieuwd naar hoe het is om te werken bij ons familiebedrijf? Stel je vragen direct of geef aan wanneer wij je het beste kunnen bellen.

Dinja van  Dijken
Dinja van Dijken Corporate Recruiter