Met korte lijnen maken we het simpel

Intern houden we het zo eenvoudig mogelijk. Korte lijnen en collega’s die een hecht team vormen. Ze weten wat ze aan elkaar hebben. En dat werkt prettig. De meeste van onze 250 collega's hebben jarenlange ervaring in het vak en bij Schouten Zekerheid. Ze zijn bereid zich altijd verder te ontwikkelen en die ambitie voel je.

 

Duurzaamheid en vitaliteit in de Schouten Toren

Ook binnen onze organisatie zien we natuurlijk het belang van duurzaamheid en vitaliteit. ZelfVerzekerd - het vitaliteitsprogramma van Schouten Zekerheid - maakt ons allen bewust hoe belangrijk gezond leven en werken is. We doen onderzoek en voeren verbeteringen door in onze bedrijfsvoering, we organiseren workshops en trainingen en daarnaast is jouw vitaliteit een terugkerend onderwerp tijdens ‘Het Goede Gesprek’ tussen jou en je leidinggevende. 

Midden in de maatschappij

Wij geloven dat iedereen recht heeft op échte zekerheid. We zijn ons bewust van onze bevoorrechte positie binnen dit kader én onze hieruit voortvloeiende verantwoordelijkheid. Dit betekent dat we duurzaam investeren in mens, milieu en energie. Onze rol pakken we door het sponsoren van verschillende maatschappelijke initiatieven (zoals de Ronald McDonald Huizen, het Maasstad Ziekenhuis en HockeyClub Rotterdam) maar ook binnen ons bedrijf zetten we stappen door papierloos te werken en ons streven naar digitale communicatie. Ook onze collega’s krijgen de ruimte om ideeën aan te dragen of initiatieven in onze organisatie te ontplooien.
Op deze manier dragen we graag ons steentje steeds meer bij, nu en in de toekomst.

Meer weten over onze relaties en onze organisatie?

Beluister onze podcast ‘Schouten met Stouten’

Meer weten over werken bij Schouten Zekerheid?

Onze recruiters staan je graag te woord

Heb je vragen over een specifieke vacature? Of ben je benieuwd naar hoe het is om te werken bij ons familiebedrijf? Stel je vragen direct of geef aan wanneer wij je het beste kunnen bellen.

Dinja van  Dijken
Dinja van Dijken Corporate Recruiter

Ontdek wat werken bij Schouten Zekerheid betekent

Het klinkt tegenstrijdig, ambitie en zekerheid. Toch zit er wel degelijk ambitie in zekerheid. Probeer complexe risico’s en verzekeringen maar eens eenvoudig te maken voor onze relaties en consistentie te bieden in een wereld waarin alles continu verandert. Er is juist volop ruimte voor ambitie in zekerheid. Voor groei in jouw carrière, voor onze relaties, voor iedereen. Wil je een volgende stap maken in zekerheid? Ga voor een stijgende lijn in jouw loopbaan.