Vacatures en carrièremogelijkheden binnen onze afdeling Automatisering​

We zoeken collega’s die met ons mee willen groeien. Die snappen hoe belangrijk IT is voor onze organisatie is en die gecompliceerde zaken eenvoudig kunnen maken voor onze collega’s en onze relaties. Of dat nu is als Systeembeheerder, Appliciatiebeheerder of Ontwikkelaar.

Werken als IT-specialist bij Schouten Zekerheid​

Heb jij ambitie in échte Zekerheid?

Onze afdeling Automatisering is verantwoordelijk voor de inrichting van de IT-processen binnen de organisatie en de daarbij horende IT-dienstverlening. Systeembeheer, applicatiebeheer en softwareontwikkeling maken deel uit van deze afdeling. De afdeling bestaat uit 10 medewerkers met elk hun eigen specialisme waarmee ze de dagelijkse processen van alle collega’s makkelijker maken en zorgen voor een optimale dienstverlening voor onze relaties.

Werken bij een dynamisch familiebedrijf​

Intern houden we het zo eenvoudig mogelijk. Korte lijnen en collega’s die een hecht team vormen. Ze weten wat ze aan elkaar hebben. En dat werkt prettig. De meeste van onze 250 collega's hebben jarenlange ervaring in het vak en bij Schouten Zekerheid. Ze zijn bereid zich altijd verder te ontwikkelen en die ambitie voel je.

Andere vacatures bij Schouten Zekerheid

Meer weten over werken bij Schouten Zekerheid?

Onze recruiters staan je graag te woord

Heb je vragen over een specifieke vacature? Of ben je benieuwd naar hoe het is om te werken bij ons familiebedrijf? Stel je vragen direct of geef aan wanneer wij je het beste kunnen bellen.

Dinja van  Dijken
Dinja van Dijken Corporate Recruiter