Vacatures en carrièremogelijkheden bij Schouten Zekerheid

We zoeken collega’s die met ons mee willen groeien. Die zoeken naar uitdaging, elke dag iets nieuws willen leren en zich willen ontwikkelen. Die tot de kern van onze organisatie gaan behoren en samen met onze huidige specialisten zorgen voor échte zekerheid voor onze relaties.

Werken als specialist bij Schouten Zekerheid

Heb jij ambitie in échte Zekerheid?

Binnen onze organisatie hebben we veel ruimte voor talent: we zoeken de beste mensen die onze organisatie komen versterken. Zo ook voor bijvoorbeeld onze afdeling Accountbeheer, die verantwoordelijk is voor de administratieve afwikkeling van zakelijke portefeuilles. Deze specialisten weten als geen ander hoe ondernemers denken en helpen hen met het inschatten en verzekeren van mogelijke risico’s. Het team bestaat uit 4 medewerkers, die een ontbrekende schakel in ons proces zijn.

 

Werken bij een dynamisch familiebedrijf​

Intern houden we het zo eenvoudig mogelijk. Korte lijnen en collega’s die een hecht team vormen. Ze weten wat ze aan elkaar hebben. En dat werkt prettig. De meeste van onze 250 collega's hebben jarenlange ervaring in het vak en bij Schouten Zekerheid. Ze zijn bereid zich altijd verder te ontwikkelen en die ambitie voel je.

Meer weten over werken bij Schouten Zekerheid?

Onze recruiters staan je graag te woord

Heb je vragen over een specifieke vacature? Of ben je benieuwd naar hoe het is om te werken bij ons familiebedrijf? Stel je vragen direct of geef aan wanneer wij je het beste kunnen bellen.

Dinja van  Dijken
Dinja van Dijken Corporate Recruiter