Vacatures en carrièremogelijkheden binnen onze afdeling Finance​

We zoeken collega’s die met ons mee willen groeien. Die snappen hoe gecompliceerde zaken begrijpelijk gemaakt kunnen worden. Die zorgen dat financieel alles klopt en weten hoe belangrijk dit is voor ons, onze relaties, onze samenwerkingspartners én onze medewerkers.

Werken als Finance-specialist bij Schouten Zekerheid​

Heb jij ambitie in échte Zekerheid?

De financiële afdeling draagt onder andere zorg voor de facturatie, debiteuren-, crediteuren- en bankenadministratie, maar ook voor de administratie van de rekening-courantverhoudingen met verzekeraars en tussenpersonen. Zij werken voor zowel het provinciale- als het volmachtbedrijf. Naast de administratie, is de afdeling (bestaande uit 15 medewerkers) ook verantwoordelijk voor de rapportage en de controlling.

Werken bij een dynamisch familiebedrijf​

Intern houden we het zo eenvoudig mogelijk. Korte lijnen en collega’s die een hecht team vormen. Ze weten wat ze aan elkaar hebben. En dat werkt prettig. De meeste van onze 250 collega's hebben jarenlange ervaring in het vak en bij Schouten Zekerheid. Ze zijn bereid zich altijd verder te ontwikkelen en die ambitie voel je.

Andere vacatures bij Schouten Zekerheid

Meer weten over werken bij Schouten Zekerheid?

Onze recruiters staan je graag te woord

Heb je vragen over een specifieke vacature? Of ben je benieuwd naar hoe het is om te werken bij ons familiebedrijf? Stel je vragen direct of geef aan wanneer wij je het beste kunnen bellen.

Dinja van  Dijken
Dinja van Dijken Senior Recruitment Specialist