Vacatures en carrièremogelijkheden binnen onze afdeling Legal & Compliance​

We zoeken collega’s die met ons mee willen groeien. Die snappen hoe je gecompliceerde zaken begrijpelijk kunt maken voor onze relaties én collega’s. Die zorgen dat alles wettelijk en juridisch gezien klopt en gevraagd en ongevraagd adviseren zodat we échte zekerheid kunnen blijven bieden.

Werken als Legal & Compliance-specialist bij Schouten Zekerheid​

Heb jij ambitie in échte Zekerheid?

De afdeling Legal & Compliance behartigt onze juridische belangen in de breedste zin van het woord. Van adviseren over juridische (beleids-)vraagstukken en het opstellen van juridische documenten tot toetsen of Schouten Zekerheid voldoet aan alle verplichtingen, contact onderhouden met de AFM en AP en het behandelen van klachten en incidenten. Het hechte en ambitieuze team wil zich de komende jaren nog sterker positioneren binnen de Schouten Toren.

Werken bij een dynamisch familiebedrijf​

Intern houden we het zo eenvoudig mogelijk. Korte lijnen en collega’s die een hecht team vormen. Ze weten wat ze aan elkaar hebben. En dat werkt prettig. De meeste van onze 250 collega's hebben jarenlange ervaring in het vak en bij Schouten Zekerheid. Ze zijn bereid zich altijd verder te ontwikkelen en die ambitie voel je.

Andere vacatures bij Schouten Zekerheid

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Meer weten over werken bij Schouten Zekerheid?

Onze recruiters staan je graag te woord

Heb je vragen over een specifieke vacature? Of ben je benieuwd naar hoe het is om te werken bij ons familiebedrijf? Stel je vragen direct of geef aan wanneer wij je het beste kunnen bellen.

Dinja van  Dijken
Dinja van Dijken Corporate Recruiter