Vacatures en carrièremogelijkheden binnen onze afdeling Marketing & Communicatie​

We zoeken collega’s die met ons mee willen groeien. Die weten hoe de optimale klantbeleving eruit ziet, die kansen in de markt zien en die benutten en voor wie data geen geheimen kent. Met slimme (online) marketingacties en uitstekende communicatiecampagnes dragen deze specialisten bij aan échte zekerheid voor iedereen.

Werken als Marketing- en/of Communicatiespecialist bij Schouten Zekerheid​

Heb jij ambitie in échte Zekerheid?

De afdeling Marketing & Communicatie maakt verkopen makkelijker en kopen aantrekkelijker. Dit doet zij door zich bezig te houden met onder andere strategie, positionering, marktonderzoek, datamarketing en leadgeneratie. De afdeling is daarnaast verantwoordelijk voor alle marketingacties en communicatie-uitingen van Schouten Zekerheid en de gelieerde handelsnamen. De afdeling bestaat uit 12 collega’s met elk hun eigen specialisme.

Werken bij een dynamisch familiebedrijf​

Intern houden we het zo eenvoudig mogelijk. Korte lijnen en collega’s die een hecht team vormen. Ze weten wat ze aan elkaar hebben. En dat werkt prettig. De meeste van onze 250 collega's hebben jarenlange ervaring in het vak en bij Schouten Zekerheid. Ze zijn bereid zich altijd verder te ontwikkelen en die ambitie voel je.

Meer weten over werken bij Schouten Zekerheid?

Onze recruiters staan je graag te woord

Heb je vragen over een specifieke vacature? Of ben je benieuwd naar hoe het is om te werken bij ons familiebedrijf? Stel je vragen direct of geef aan wanneer wij je het beste kunnen bellen.

Dinja van  Dijken
Dinja van Dijken Corporate Recruiter