Vacatures en carrièremogelijkheden binnen onze Stafafdelingen

We zoeken collega’s die met ons mee willen groeien. Die snappen dat zonder stafafdelingen een organisatie niet kan functioneren en die gevraagd en ongevraagd adviseren. Die hun handen uit de mouwen steken en willen werken bij een snelgroeiend en innovatief familiebedrijf.

Werken als specialist bij Schouten Zekerheid

Heb jij ambitie in échte Zekerheid?

Onze stafafdelingen zijn net zo belangrijk als de andere afdelingen: ze geven advies, verstrekken informatie en ondersteunen de rest van de organisatie bij hun dagelijkse werkzaamheden. Want waar zouden we zijn zonder goedwerkende systemen, kloppende financiële administraties of een aansprekende website? Daarom investeren we veel in onze stafafdelingen, die bij ons zijn verdeeld in IT, HR, Marketing & Communicatie, Finance en Legal & Compliance.

 

Werken bij een dynamisch familiebedrijf​

Intern houden we het zo eenvoudig mogelijk. Korte lijnen en collega’s die een hecht team vormen. Ze weten wat ze aan elkaar hebben. En dat werkt prettig. De meeste van onze 250 collega's hebben jarenlange ervaring in het vak en bij Schouten Zekerheid. Ze zijn bereid zich altijd verder te ontwikkelen en die ambitie voel je.

Meer weten over werken bij Schouten Zekerheid?

Onze recruiters staan je graag te woord

Heb je vragen over een specifieke vacature? Of ben je benieuwd naar hoe het is om te werken bij ons familiebedrijf? Stel je vragen direct of geef aan wanneer wij je het beste kunnen bellen.

Dinja van  Dijken
Dinja van Dijken Corporate Recruiter