Vacatures en carrièremogelijkheden binnen onze afdeling HR​

We zoeken collega’s die met ons mee willen groeien. Die snappen wat onze medewerkers nodig hebben om met werkplezier en betrokkenheid hun werk te kunnen doen én die het beste talent aan onze organisatie weten te binden. Allemaal met als uiteindelijke doel; het zorgen voor échte zekerheid voor zowel onze medewerkers als onze relaties.

Werken als HR-specialist of recruiter bij Schouten Zekerheid​

Heb jij ambitie in échte Zekerheid?

De afdeling HR bestaat uit HR-adviseurs, HR-medewerkers, Recruiters en onze HR-Directeur. Het hechte en goed functionerende team staat voor een optimale HR-dienstverlening en dat bewijzen we dagelijks met onze proactieve aanpak. Binnen het HR-team wordt hard gewerkt aan het creëren en ontwikkelen van innoverende HR-instrumenten, maar ook het digitaliseren en automatiseren van onze HR-dienstverlening staat centraal.

Werken bij een dynamisch familiebedrijf​

Intern houden we het zo eenvoudig mogelijk. Korte lijnen en collega’s die een hecht team vormen. Ze weten wat ze aan elkaar hebben. En dat werkt prettig. De meeste van onze 250 collega's hebben jarenlange ervaring in het vak en bij Schouten Zekerheid. Ze zijn bereid zich altijd verder te ontwikkelen en die ambitie voel je.

Andere vacatures bij Schouten Zekerheid

Meer weten over werken bij Schouten Zekerheid?

Onze recruiters staan je graag te woord

Heb je vragen over een specifieke vacature? Of ben je benieuwd naar hoe het is om te werken bij ons familiebedrijf? Stel je vragen direct of geef aan wanneer wij je het beste kunnen bellen.

Dinja van  Dijken
Dinja van Dijken Corporate Recruiter