"Er wordt hard gewerkt maar er is ook altijd ruimte voor een grapje"

Carlo is BI Consultant

Ik ben Carlo de la Fosse, woon in Haarlem en ben werkzaam als Business Intelligence Consultant bij The CDO / Schouten Zekerheid.

Drie jaar geleden ben ik bij Schouten Zekerheid terecht gekomen om bij te dragen aan het visualiseren van alle interessante data die beschikbaar is, met als doel de organisatie meer datagedreven te maken. Wat dit werk voor mij zo leuk maakt, is dat je met het goed inzichtelijk maken van de data kunt zorgen dat de organisatie betere beslissingen kan nemen. Daarnaast geeft het veel voldoening om te zien dat er écht gebruik wordt gemaakt van de data-dashboards die mijn collega’s en ik bouwen.

Uiteindelijk wil ik mijzelf blijven ontwikkelen om de beste te kunnen zijn in mijn vakgebied. Op deze manier kan ik de organisatie zo goed mogelijk helpen om op de juiste manier met data om te gaan. Daarnaast vind ik het ook leuk om kennis over te brengen op andere collega’s en hun bij te staan in hun ontwikkeling.

Het leuke aan het werken bij Schouten Zekerheid is dat er hard gewerkt wordt, maar dat er ook ruimte is voor een grapje. De sfeer binnen het bedrijf is heel open. Je kan bij iedereen langs lopen om een vraag te stellen of even een praatje te maken. Schouten Zekerheid wil niet alleen échte zekerheid voor zijn relaties, maar ook voor zijn werknemers. Als het even tegen zit in de wereld, of op persoonlijk vlak kun je er van uit gaan dat Schouten Zekerheid altijd achter je staat. Dat waardeer ik enorm.