“Ondanks dat onze organisatie groeit, blijven de drempels laag en alle collega’s heel benaderbaar"

Mark is Commercieel Medewerker

Ik ben Mark Trouwborst, getrouwd met Sietske, vader van Fenna en werk ruim 7 jaar bij Schouten Zekerheid als Commercieel Medewerker op de afdeling Employee Benefits. Na eerder bij een andere makelaar en kleine tussenpersoon te hebben gewerkt, wilde ik verder in het pensioenadvies en -beheer. Daarvoor stond een vacature open bij Schouten Zekerheid en zo ben ik hier terecht gekomen.

Bij die overstap verwachtte ik een professionelere omgeving en dat was inderdaad het geval. De verzekeringsbranche in z’n algemeenheid is leuk en dynamisch. Je hebt continu te maken met veranderende marktomstandigheden, wetgeving die wijzigt en relaties die andere wensen hebben. Dat zorgt voor dynamiek en dat je meerwaarde kunt leveren voor (de payroll- en HR-afdelingen van) onze relaties.

Momenteel begeleid ik binnen de afdeling een aantal IT-gerelateerde projecten. Dit werk zou ik in de toekomst meer willen doen en binnen de afdeling en de organisatie is daar alle ruimte voor. Gaaf is ook om te zien dat er veel ‘inhouse’ gebeurt. Hierdoor schakel je met collega’s uit allerlei disciplines, zoals marketeers, developers, applicatiebeheerders en verzekeringsspecialisten. Ondanks dat de organisatie groeit, blijven de drempels laag en alle collega’s heel benaderbaar.

Wat Schouten Zekerheid een fijne werkgever maakt? De sfeer, de collega’s, de werkzaamheden, maar als ik er iets uit moet pikken: als het kinderdagverblijf belt dat mijn dochter ziek is kan ik zonder problemen of commentaar uitloggen en gaan. Met de uren komt het wel goed op een ander moment maar je gezin is nu even het belangrijkst. Dat waardeer ik echt heel erg.