“Door het vertrouwen dat ik kreeg, groeide ik in twee jaar door”

Elke is Specialist Brand, Transport & Aansprakelijkheid

Ik ben Elke van der Plas en werk als specialist Brand, Transport & Aansprakelijkheid bij Schouten Zekerheid. Als specialist (her)beoordeel ik risico’s op het gebied van zakelijke schadeverzekeringen. Ik geef offertes af, zorg voor verwerking van de verzekeringsgegevens en geef juiste dekking af door goede inkoop. Het onderhouden van het contact met de relatie en adviseur is hierbij van groot belang.

Zes jaar geleden ben ik gestart bij Schouten Zekerheid in de rol als medewerker Accountbeheer. Net moeder geworden van een tweede dochter zocht ik een werkgever dichtbij huis, die een goed gevoel gaf en waar ik uiteindelijk kon doorgroeien. Maar pas wanneer de kinderen over een paar jaar op de basisschool zouden zitten. Dankzij het vertrouwen dat ik heb gekregen is dit veel sneller gegaan dan verwacht. Twee jaar later heb ik al de overstap gemaakt naar het team Brand, Transport & Aansprakelijkheid Affinity Groups.

Ik ben heel blij met de plek waar ik zit in combinatie met mijn drukke privéleven (moeder van 3). Elke dag leer ik nog bij. Wat het leuke is aan Affinity Groups? We werken voor de leden van brancheorganisaties, bijvoorbeeld de kapper, horecaman of marktkoopvrouw. Dat lijken hele gestandaardiseerde risico’s, maar toch is het altijd net een beetje anders. De kapper kan ook een espressobar hebben, de horecaman verkoopt ook kleding of de marktkoopvrouw geeft ook cursussen. Kunnen we dit gedekt krijgen in de standaardpakketten die wij aanbieden of moet er uitgeweken worden? Hoe groot is de behaalde omzet uit deze activiteiten? Allemaal vragen waar je als specialist het antwoord op moet krijgen om vervolgens de juiste dekking af te kunnen geven.

In de periode waarin ik nu bij Schouten Zekerheid werk, heb ik het familiebedrijf leren kennen als een bedrijf dat zeer betrokken is bij de medewerkers en echt zijn best doet om te luisteren, te ondersteunen maar vooral ook gezelligheid te bieden. Een feest in de Rotterdamse Kuip, een kaart in tijden dat het moeilijk is, een hardloopwedstrijd of een setje babykleding na een geboorte; zo attent! Dat zijn de dingen die ik enorm waardeer in Schouten Zekerheid.